Kun 6 km fra Helsingborg centrum ligger Väla Centrum. Dejligt stort shopping center med ca 200 butikker at vælge imellem. Her finder du mange ting, mærker som ikke er kendt i Danmark. Du får yderligere rabat fordi den danske krone lige nu er meget fordelagtig. Sæt bizzen i forruden, tag færgen og gå på indkøb. Store kædebutikker ligger side om side med specialbutikker med alt fra mode og sport til hjemmeindretning og teknik. De mange forskellige butikker i Väla byder på flere gode tilbud, der varierer i løbet af året. Väla’s Butiksnyt holder dig opdateret på aktuelle tilbud og kampagner.

Men Väla er ikke bare butikker – her er også gode muligheder for at sidde ned og tage det roligt. Tag en pause på nogle af Väla’s restauranter og cafeer, hvor der fristes med alt fra klassisk husmandskost til orientalske specialiteter. Eller nyd en espresso med nybagt brød til. Du finder også bank, apotek og rejsebureau i centeret. Det er enklere at sige, hvad du ikke kan finde i Väla. Her er alt, hvad du kan tænke dig.

1-dagsbillet til Väla med personbil inkl. kupon på SEK 50,- Pris DKK 455,-

Tag på røverkøb i Sverige og fyld bilen med svenske fristelser fra Väla Centret. Husk at mange butikker og næsten alle centre i Sverige har åbent søndag, så hvorfor ikke gøre søndagsudflugten til en indkøbstur.

Billetprisen inkluderer:

  • 1-dagsbillet t/r for personbil max 6 meter og op til 9 personer
  • Voucher på SEK 50,- som skal ombyttes til gavekort i informationen på Väla
  • Gavekortet skal anvendes på udstedelsesdagen
  • Prisen gælder t.o.m 31/5 2019.


Shopping til fods specialpris
1-dagsbillet DKK 90,-

Børn 4-11 år, DKK 49,- Prisen inkluderer færgebillet og busbillet t/r. Du kan købe billetten på billetkontoret i Helsingør. Sammen med billetten får du en voucher, der gælder til bustransport.

Der afgår bus fra færgeterminalen ca. hvert 15. minut i travle perioder og som har Väla som endestation ved entré 4. Læs mere på www.skanetrafiken.se

Afgang fra Knutpunkten bus nr. 22 + nr. 2

Billetter

Billetsalg
Billetten sælges kun i drive in i manuel boks i Helsingør og består af en bil billet t/r og en voucher  SEK 50, som skal ombyttes i informationen på Väla Centrum.
Check in: 15 minutter før færgeafgang.

  • Prisen gælder t.o.m 31/5 2019.

Tilbagebetaling
Ikke benyttede billetter tilbagebetales med det fulde beløb.
Delvis brugte billetter tilbagebetales ikke.