Gekås i Ullared er et unikt udflugtsmål, hvor du kan købe næsten alt mellem himmel og jord. Gekås er Skandinaviens største varehus og dækker et areal så stort som hele seks fodboldbaner. Fødevarer i store mængder og meget mere. Ullared ligger kun 1 ½ times kørsel fra Helsingborg og turen ind i landet er utrolig smuk.

Gekås Ullared er et paradis for alle, som kan lide at shoppe meget og alligevel have penge tilbage i tegnebogen. Varehuset sælger årligt for mere end tre milliarder svenske kroner og har et butiksområde på størrelse med fire fodboldbaner. Du finder smart tøj til hele familien og til alle anledninger. Desuden fås alt fra fødevarer, ting til hjemmet og elektronik til værktøj, legetøj, og alt du har brug for til en aktiv fritid. Her er masser af kendte varemærker – til helt andre priser end hjemme! I Gekås Ullared koster tøjet kun halvt så meget som i almindelige svenske butikker. Oveni det gør valutakursen, at det er billigere i Sverige end i Danmark fra starten; så forstår du, hvorfor så mange danskere tager til Ullared.

Køb en Gekås Ullared-endagsbillet med ForSea Helsingør–Helsingborg for kun DKK 455,- og modtag et gavekort på SEK 100,-

Prisen på endagsbilletten inkluderer færgebillet til en personbil (max 6 meter) + op til 9 personer pr. vej samt gavekort (kan ikke bruges som betaling i restaurant og café) til brug i Gekås Ullared på SEK 100,- Gavekortet skal anvendes på udstedelsesdagen. Billetten kan ikke reserveres, men skal købes i manuelt betjent check-in i havnen i Helsingør.

Prisen gælder 1. juni t.o.m. 31. augustj 2019.